Πάτρα: Τσάκωσαν τον ληστή μέσα στο ιερό του ναού

Loading...


Οι αστυνομικοί που τον παρέλαβαν, εξετάζουν αν πρόκειται για τον ίδιο που είχε κόψει το καλώδιο του συναγερμού το περασμένο Σάββατο και προσπάθησε να αρπάξει τα χρήματα από το φιλόπτωχο ταμείο.

Μέσα στο ιερό του ναού της Παναγίας Αλεξώτισσας στην Πάτρα, «τσάκωσαν» ο νεωκόρος και οι υπεύθυνοι της εκκλησίας ένα νεαρό τοξικομανή να ψαχουλεύει τις τσέπες από τα μπουφάν που ήταν κρεμασμένα και ειδοποίησαν την Αστυνομία! Οι αστυνομικοί που τον παρέλαβαν, εξετάζουν αν πρόκειται για τον ίδιο που είχε κόψει το καλώδιο του συναγερμού το περασμένο Σάββατο και προσπάθησε να αρπάξει τα χρήματα από το φιλόπτωχο ταμείο, αλλά τράπηκε σε φυγή άπρακτος όταν έγινε αντιληπτός.

Ένας τσιγγάνος και ένας Αλβανός ήταν οι δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει την Τρίτη σε ένα φαρμακείο στα Χανιά, με λεία γύρω στα 6.000 ευρώ και ένα φορητό υπολογιστή. Οι άνδρες της Ασφάλειας τους συνέλαβαν μετά από πληροφορίες και διαπίστωσαν ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν διαρρήξει και άλλο ένα κατάστημα στο κέντρο των Χανίων.

Ο κρότος τζαμιού που γινόταν θρύψαλα κινητοποίησε τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σερρών, οι οποίοι έπιασαν επ’ αυτοφώρω έναν 20χρονο που είχε «κατεβάσει» τη τζαμαρία του καφενείου ενός 56χρονου. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα ψαλίδι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, που του άσκησε δίωξη για κλοπή, παράνομη οπλοφορία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.