Ο Τσίπρας έκανε … θρησκευτικά στη Βουλή – Η απάντηση του Υπουργού Επικράτειας

Loading...


Στη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο στη Βουλή (23/01/2020) ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε αναφορά στο θαύμα του Χριστού στον Γάμο της Κανά.

Εκτός του λάθους του να ονομάσει παραβολή τη σχετική διήγηση και η ίδια η αναφορά έγινε με λανθασμένο τρόπο αφού ουσιαστικά ήθελε να κάνει λόγο για ένα θαυμαστό τρόπο αύξησης των οικονομικών των συνταξιούχων.

Ορθώς στην απάντησή του ο , Υπουργός Επικρατείας, τον διόρθωσε παραπέμποντας στο άλλο θαύμα του πολλαπλασιασμού των άρτων και των ιχθύων, το οποίο θα μπορούσε να ταιριάζει στην αναφορά του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε εδώ:  Με θρησκευτικό όρκο θα ορκιστεί ΠτΔ η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Κι εμείς θα προτείναμε στον κ. Γεραπετρίτη, του οποίου ο ρόλος είναι κομβικός στις αποφάσεις της κυβέρνησης, να ενεργήσει τα πάντα ώστε να επανέλθει στα ελληνικά σχολεία η συστηματική διδασκαλία της Παλαιάς και Καινής Διαθήκης, όμοια με εκείνη που χάρισε στον ίδιο την ορθή γνώση των θαυμάτων του Κυρίου και να μην επιτρέψει την συνέχιση των «νέων» Θρησκευτικών Τσίπρα, Φίλη και Γαβρόγλου που οδηγούν στην σύγχυση και την άγνοια ακόμη και των πιο γνωστών θαυμάτων του Ιησού, σύγχυση όμοια με αυτήν που διακατέχει τον «αντιδραστικό» στα μαθητικά του χρόνια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr