Ο Κυριάκος Βελόπουλος κι η στενή σχέση του με το Άγιο Όρος

Loading...


Η πνευματική σχέση του   με το .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όλος ο Ιερός Τόπος στηρίζει τον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν έναν πολιτικό με πραγματική πίστη στην Ορθοδοξία και αγάπη για την Πατρίδα, όπως αναφέρει το orthodoxianews.gr

Από την έρευνά μας προέκυψαν στοιχεία εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Ο Κυριάκος Βελόπουλος επισκέπτεται κάθε χρόνο το Άγιον Όρος (τουλάχιστον 10 φορές ανά έτος) σε αναζήτηση πνευματικής ηρεμίας και καθοδήγησης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι οι Ηγούμενοι τον προσφωνούν με το μικρό του όνομα.

Έχει τακτική επικοινωνία με όλες τις μονές όπως με τη Μονή Βατοπεδίου όπως, τη μονή Παντελεήμονος, τη μονή Μεγίστης Λαύρας ενώ εντύπωση προκαλεί, σε όσους γνωρίζουν τα του Αγίου Όρους, πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στους μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου.

Αξίζει επίσης να τονιστεί πως οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει βοηθήσει στην ανέγερση της Σκεπής της Μονής της Παναγίας της Πορταίτισσας στις Καρύες. Ο ίδιος πάντως, όποτε ερωτάται, αποφεύγει να απαντήσει.

Διαβάστε εδώ:  Άγιο Όρος: Νέο θαύμα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου σε νεογέννητο κοριτσάκι από την Άρτα

Τέλος αξίζει να τονιστεί πως έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλο και φυσικά με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τέλος οι πληροφορίες μας λένε πως αυτό το σαββατοκύριακο θα βρίσκεται εκ νέου στο Άγιον Όρος, με αφορμή και την έλευση του Νέου Έτους και θα καθίσει αρκετές μέρες καθώς δεν το κάνει για τα μάτια του κόσμου. Προς ενημέρωση, διότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί το ίδιο…