Ο Δήμος Φυλής θα στηρίξει την ανέγερση Ναού του Αγ.Νεκταρίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του , που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιανουαρίου.

Ο Δήμαρχος που παρακολούθησε την υπέροχη γιορτή η οποία στο πνεύμα των ημερών περιλάμβανε βυζαντινούς Ύμνους, παραδοσιακά Κάλαντα αλλά κι ένα ευφάνταστο θεατρικό δρώμενο με τον αληθινό ασκητικό «Άγιο Βασίλη», άφησε για το τέλος, μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση!
Έτσι κατά το σύντομο χαιρετισμό του κι έχοντας στο πλευρό του τον εφημέριο της ενορίας πατέρα Μηνά, απευθυνόμενος στον κόσμο αλλά και στον , ανακοίνωσε πως ο Δήμος θα στηρίξει ολόπλευρα την ανέγερση του Ιερού Ναού.

Τα εύσημα στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους που στόλισαν με την παρουσία τους τη γιορτή, απευθύνοντας παράλληλα τις θερμές ευχές του, έδωσε εν συνεχεία και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αθηναγόρας, τον οποίο περίμενε και μια δεύτερη έκπληξη καθώς ο “Άγιος Βασίλης” του θεατρικού του πρόσφερε ως δώρο ένα υπέροχο χειροποίητο “σοκολατόσπιτο”.

Όσο για τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που ήταν τα παιδιά, έφυγαν κι εκείνα ευχαριστημένα, αφού ο δίκαιος αγαπημένος τους Άγιος Βασίλης όχι μόνο δεν τα ξέχασε, αλλά τα αποζημίωσε για την ομολογουμένως εξαίσια παρουσία τους στην γιορτή, με πολλά και όμορφα δώρα.