Μήνυμα της «Νέας Δεξιάς» στους Ολυμπιονίκες: Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς

Loading...


ΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΡΙΟ

«Εμείς ως κανονικοί συμπολίτες σας και απλοί καθημερινοί νοικοκυραίοι Έλληνες, μοιραστήκαμε απλά στις οθόνες μας το ρίγος σας στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου μαζί σας».

Με τα λόγια αυτά, η παράταξη «Νέα Δεξιά» του Ελληνες και αθλητές για τις επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Χαρακτηριστικά το μήνυμα αναφέρει:

«Εμείς θα εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες Ολυμπιονίκες και αθλητές μας από αύριο και κάθε μέρα που θα περνά στην επίπονη προετοιμασία όταν τα φώτα σβήσουν και η ολυμπιακή φλόγα μείνει άσβεστη μέσα στις ελληνικές ψυχές τους, μέσα στα αυτοσχέδια προπονητήρια και τα εγκαταλειμμένα γυμναστήρια και στίβους .

Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους σας Ολυμπιονίκες μεταλλίων και συμμετοχής αγώνων, για το μεγάλο άθλο και το νέο χρυσό μετάλλιο που θα κερδίσετε ξανά στο κοινό σας ατομικό αγώνισμα που ξεκινά από αύριο…

Στο «αγώνισμα» της σκληρής σας προετοιμασίας και προπόνησης.

Της προετοιμασίας σας δίχως κρατική υποστήριξη και υποδομές μέσα στον αφιλόξενο έως και εχθρικό στίβο πλέον για την αριστεία ενός κράτους των κομματικών ιδεοληπτικών μελών και των αναγνωστών της κάθε κομματικής Αυγής.

Εμείς δεν είμαστε παλαιοκομματικές παρασιτικές «βδέλλες» δημοσιότητας άλλων ώστε να κολλήσουμε στις επιτυχίες σας για επικοινωνιακά παιχνίδια και για το λόγο αυτό δεν βγάλαμε το κλασσικό δελτίο τύπου των «θερμών συγχαρητηρίων» κατόπιν εορτής και προσπάθειας πάνω στην αποκλειστικά δική σας επιτυχία και στιγμή από σεβασμό και αναγνώριση στη μοναχική σας προσπάθεια.

Εμείς ως κανονικοί συμπολίτες σας και απλοί καθημερινοί νοικοκυραίοι Έλληνες, μοιραστήκαμε απλά στις οθόνες μας το ρίγος σας στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου μαζί σας και αφήσαμε με τιμή προς εσάς να κυλήσει το δάκρυ χαράς και υπερηφάνειας καμαρώνοντάς σας να κρατάτε την ελληνική μας σημαία.

Καλή συνέχεια στο μοναχικό και άνισο αγώνα της σκληρής σας προετοιμασίας μέχρι την επόμενη επιτυχία σας που θα υψώσει τη γαλανόλευκη με το σταυρό στα ουράνια.»