Μαγνησία: Τίμησε τον «Εσταυρωμένο» η Αστυνομική Διεύθυνση

Loading...


Μαγνησία: Το Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Σ. Σ. Κ. Βόλου “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”,στις 27 Φεβρουαρίου 2019 για να συγχαρεί επισήμως τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησία ςκ. Βασίλειο Καραΐσκο και…

τους άμεσους συνεργάτες του. Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο του «Ε» Πρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα, τον κ. Λάμπρο Γιωτόπουλο, Αξιωματικό του Λ.Σ. – ΕΛΛ. ΑΚΤ ε.α., Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του “Ε”και τον κ. Κωνσταντίνο Κατσιγιαννάκη, Ταξίαρχο ε.α. και συνεργάτη του “Ε”.

Σε μια σεμνή τελετή, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής επέδωσε στον Πρόεδρο του “Ε”, τον θυρεό της “ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ”, σε ένδειξη τιμής και ευχαριστιών για την 25χρονη προσφορά και συνεργασία του “Ε” με τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, αλλά και για την γενικότερη προσφορά του Συλλόγου στην τοπική μας κοινωνία. Ο π. Θεόδωρος ευχαρίστησε τον κ. Καραΐσκο για την τιμή και δήλωσε πως ο “Ε” θα είναι πάντοτε διαθέσιμος για να στηρίξει κάθε θεάρεστη ενέργεια της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος των χειμαζομένων συνανθρώπων μας.

 tilegrafima.gr