ΚΡΗΤΗ: Ανέβηκαν στην Παναγία Αντιφωνήτρια με αναπηρικό καροτσάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν υπάρχει ψυχικό σθένος και πίστη, η σωματική δύναμη υπερνικά κάθε εμπόδιο και το μεγαλείο της ψυχής αντανακλά σε σωματική ικανότητα και ρώμη!

Αυτό απέδειξαν και φέτος ο Γιώργος Διαλεκτάκης και ο Γιώργος Σαλονικιός, δύο παιδιά από το Ρέθυμνο που ανέβηκαν και φέτος στην Παναγία στα Μυριοκέφαλα με αναπηρικό καροτσάκι.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Διαλεκτάκης καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι και ο Γιώργο Σαλονικιός βοηθώντας και αναλαμβάνοντας την οδήγηση του, ξεκίνησαν από το Βιολί Χαράκι Ατσιποπούλου και διένυσαν σε 4 ώρες και 20 λεπτά τα 29 χιλιόμετρα μέχρι τα Μυριοκέφαλα, όπου πραγματοποίησαν το ετήσιο προσκύνημα τους στην Παναγία την Αντιφωνήτρια.

Είναι η τρίτη χρονιά φέτος που πραγματοποιούν το τάμα τους στην Παναγία και όλοι όσοι τους συνάντησαν συγκινήθηκαν από την δύναμη που επέδειξαν και την πίστη τους.

Το οδοιπορικό τους πραγματοποιήθηκε την παραμονή της μεγάλης εορτής, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και χαρούμενοι που τα κατάφεραν και φέτος είναι έτοιμοι να το επαναλάβουν και τα επόμενα χρόνια!

rethemnosnews.gr