Κρίσεις Αστυνομίας 2018

Loading...


Δημοσιεύτηκε το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο «παρατείνεται η θητεία ως Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Αντιστράτηγου Τσουβάλα Κωνσταντίνου του Βασιλείου για ένα ακόμη έτος».

Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως «το ΚΥ.Σ.Ε.A. συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και με την υπ’ αριθ. 1/2018 απόφαση του, ύστερα από πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, παρέτεινε τη θητεία ως Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας του Αντιστράτηγου Τσουβαλά Κωνσταντίνου του Βασιλείου, για ένα ακόμη έτος».

Ο διευθυντής της οικονομικής αστυνομίας Ανδρέας Αποστολόπουλος θα είναι τελικά ο διάδοχος του κ. Μπάκα στη θέση του αντιστράτηγου, και αναμένεται να καταλάβει και
τη θέση του ως επιθεωρητής νότιας Ελλάδας, εκτός κι αν γίνει εναλλαγή με τον κ. Δραγατάκη, αναφέρουν πληροφορίες απο ανεπίσημες πηγές.

Διαβάστε εδώ:  Στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ παρέμεινε ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μέχρι στιγμής δεν εχουν επιβεβαιωθεί επίσημα απο την ΕΛΑΣ και όπως γράφει δημοσίευμα στο bloko.gr αποστρατεύονται ο αττικάρχης Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος και υποστράτηγος Γιώργος Κωτσάκης.

ο Κρητικός, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης διατηρεί ηγετική θέση παραμένοντας στη θέση του Επιτελάρχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επιπλέον διευθυντής της οικονομικής αστυνομίας Ανδρέας Αποστολόπουλος θα είναι τελικά ο διάδοχος του κ. Μπάκα στη θέση του αντιστράτηγου σύμφωνα με πληροφορίες που μέχρι στιγμής δεν εχουν επιβεβαιωθεί επίσημα απο την ΕΛΑΣ.tilegrafima.gr