Κηδεία του δολοφονημένου Αρχιμανδρίτη- Στερνό αντίο στον ναό που λειτουργούσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Η τελευταία πράξη του δράματος στη συγκλονιστική υπόθεση της άγριας του , παίχτηκε σήμερα, Πέμπτη.

Στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου στην Πεντέλη, εκεί που λειτουργούσε ο αδικοχαμένος ιερέας, μαζεύτηκαν εκατοντάδες άτομα, άνθρωποι της περιοχής, συγγενείς και φίλοι του, όπως κι άνθρωποι τους οποίους ο Ιερόθεος είχε βοηθήσει, για να βρεθούν κοντά του για τελευταία φορά. Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον άνθρωπο αυτόν.

Στο ήσυχο, τις υπόλοιπες μέρες, δρομάκι μπροστά από την εκκλησία, στην οδό Αγίου Γεωργίου, επικρατούσε κομφούζιο από τα αυτοκίνητα που σταματούσαν, έστω και για δυο λεπτά, ίσα για να προλάβουν οι πιστοί που τον αγαπούσαν να ανάψουν ένα κεράκι.

Πολλοί πιστοί ήρθαν κι από την Πάτμο, τον τόπο καταγωγής του πατέρα Ιερόθεου, στον οποίο ανακάλυψε τον εκκλησιαστικό κόσμο και που του γεννήθηκε η επιθυμία να τον ακολουθήσει.

Ο κόσμος που πήγε να αποχαιρετήσει τον Αρχιμανδρίτη Ιερόθεο ήταν συντετριμμένος. Αδυνατούσε να πιστέψει ότι κάτι τόσο φριχτό είχε συμβεί στον δικό τους άνθρωπο.

Διαβάστε εδώ:  Δολοφονία- Γέρακας: Αυτός ήταν ο Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος - Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ

Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι αστυνομικές έρευνες είναι επικεντρωμένες σ’ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο φαίνεται ότι είχε επαφές ο Αρχιμανδρίτης. Οι αστυνομικοί αναζητούν το πρόσωπο αυτό, να του πάρουν κατάθεση για να δουν ποιες ήταν οι σχέσεις του με τον Ιερόθεο και, στη συνέχεια, να δουν αν υπάρχει εμπλοκή του στην άγρια δολοφονία του Αρχιμανδρίτη.

Στις έως τώρα έρευνες, στα ευρήματα που υπήρχαν στο σπίτι, βρέθηκε μόνο το γενετικό υλικό του ίδιου του Ιερόθεου. Οι έρευνες δεν έχουν ολοκληρωθεί, όμως, ακόμα, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας ερευνώνται κι άλλα στοιχεία που έχουν βρεθεί. Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.tilegrafima.gr