ΚΕΑ πληρωμή: Στους λογαριασμούς το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Loading...


Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμής, στους δικαιούχους, της πρώτης δόσης του (keaprogram.gr).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα είχαν αρχίσει να φαίνονται στους λογαριασμούς από το βράδυ της Δευτέρας (27/3) και η διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα.

Το Υπουργείο Εργασίας είχε ανακοινώσει πως το θα καταβληθεί σε 142.087 δικαιούχους και αφορά συνολικά 328.220 άτομα. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι 31.014.459 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για δικαιούχους οι οποίοι προέκυψαν από αιτήσεις που είχαν υποβληθεί τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και εγκρίθηκαν από τις υπηρεσίες Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας.

Μόνο για τον μήνα Μάρτιο, στους τραπεζικούς λογαριασμούς θα δοθεί ολόκληρο ποσό, ενώ από τον επόμενο το μισό θα δίδεται μέσω προπληρωμένης κάρτας.

Οι δικαιούχοι του παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου του 2017, ενώ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η πλατφόρμα του θα παραμείνει ανοικτή και η υποβολή και η επεξεργασία των αιτήσεων θα συνεχίζεται απρόσκοπτα.