Κ. Γαβρόγλου: «Σκανδαλάκι» χαρακτήρισε το γεγονός ότι δεν υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του!

Loading...


Την αποκάλυψη γνωστής κυριακάτικης εφημερίδας ότι απηλλάγη από την στρατιωτική του θητεία επιβεβαίωσε σήμερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, κάνοντας λόγο μάλιστα για ένα «σκανδαλάκι», στην προσπάθειά του να υποβαθμίσει το γεγονός.

Ο κ. Γαβρόγλου, μάλιστα, αν και στην ουσία επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την απόφασή του να εξαγοράσει τη στρατιωτική του θητεία ως «προσωπική», έκανε λόγο για απόπειρα «δολοφονίας χαρακτήρα», την οποία απέδωσε στο «αδιέξοδο της αντιπολίτευσης».

«Ήταν προσωπική μου απόφαση, ο καθένας ας την κρίνει όπως θέλει […] Είναι ένα σκανδαλάκι» ανέφερε χαρακτηριστικά, επιχειρώντας να υποβαθμίσει το γεγονός.

Διαβάστε εδώ:  Ο Γαβρόγλου επιμένει πως δεν καταργείται ο εκκλησιασμός (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν είναι τυχαίο ότι έγινε μετά την ψήφιση ενός νόμου που επαναφέρει τους ακαδημαϊκούς κανόνες στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Οι οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού δεν θέλουν τους ακαδημαϊκούς κανόνες, επειδή ομνύουν στην αυτορύθμιση. Είδαμε, όμως, ποιο ήταν το αποτέλεσμα» ήταν το… επιχείρημά του.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ…