Υπέροχη μουσική παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα δεν άφησε ούτε φέτος το κοινό της Αθήνας χωρίς μια γεύση από τη μουσική της χώρας αυτής.

Στις 30 Μάιου 2017, δύο μέρες μετά την επέτειο της Ανεξαρτησίας του Αζερμπαϊτζάν, πραγματοποιήθηκε μουσική συναυλία Jazz με το Αζέρικο συγκρότημα Emil Enver and Friends. Στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής οι φίλοι της Jazz και του Αζερμπαϊτζάν κατέφθασαν από νωρίς το απόγευμα για να απολαύσουν τη συναυλία που έδειξε στο αθηναϊκό κοινό την πολύ σημαντική παράδοση που έχει στη μουσική και ιδιαίτερα στην Jazz η χώρα του Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε εδώ:  1d3a92eb22a38056165e893026821854

Ο σκοπός της συναυλίας ήταν διπλός, αφενός καλλιτεχνικός, αφετέρου και κυρίως κοινωνικός, αφού οι εισπράξεις της θα ενισχύσουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Ο Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS κύριος Αναστάσιος Βρεττός, ο Γενικός Διευθυντής κύριος Γιώργος Πρωτόπαππας, μέλη του συλλόγου και παιδιά ήταν εκεί για να διατρανώσουν όλοι μαζί το πόσο σημαντικό είναι να ενώνουν οι άνθρωποι της δυνάμεις τους για ένα καλό σκοπό. Αυτό μάλιστα τόνισαν στην ομιλία τους πριν την έναρξη της συναυλίας τόσο ο Πρόεδρος του συλλόγου όσο και ο Πρέσβης κύριος Rahman Mustafayev.

Το συγκρότημα ήταν εξαιρετικό και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, η δε εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση ότι μια νέα συνάντηση πάλι για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον.tilegrafima.gr