Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει το σπάσιμο εκκλησιών στα νοσοκομεία

Loading...


ΠΟΕΔΗΝ: Σε καταγγελία για τα όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία της χώρας προβαίνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για «φαινόμενα απειλών και ξυλοδαρμού υπαλλήλων των Νοσοκομείων από οποιοδήποτε την ώρα της δουλειάς τους», αλλά και για «κλοπές» και «βανδαλισμούς εκκλησιών» μέσα στα νοσοκομεία. Επισημαίνει δε ότι η «Αστυνομία είναι απούσα».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου με την βία και την ανομία στα Νοσοκομεία
Σπάνε και εκκλησίες!!!

Τα φαινόμενα απειλών και ξυλοδαρμού υπαλλήλων των Νοσοκομείων από οποιοδήποτε την ώρα της δουλειάς τους, οι κλοπές, οι βανδαλισμοί, δεν έχουν τέλος.

Δεν σέβονται πια ούτε τις εκκλησίες που βρίσκονται εντός του χώρου των Νοσοκομείων. Φοβόμαστε πια ότι σύντομα θα θρηνήσουμε συναδέλφους. Και όμως η Κυβέρνηση παρακολουθεί ως θεατής. Ο κατάλογος με άγριους ξυλοδαρμούς συναδέλφων μακρύς. Άγριο ξύλο έφαγαν γιατροί και νοσηλευτές από ρομά στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων. Επίσης στο Νοσοκομείο του Άργους το Σάββατο 17/11/2018 έφαγαν ξύλο γιατρός και ένας υπάλληλος Προσωπικό Ασφαλείας από ομάδα ρομά.

Δεν σέβονται απολύτως τίποτα.

Την Παρασκευή τα μεσάνυκτα 16/11/2018 άγνωστοι βανδάλισαν το εκκλησάκι που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Άμφισσας.

Πέταξαν και έσπασαν εικόνες χωρίς να κλέψουν το παγκάρι. Το εκκλησάκι είναι ανοικτό όλο το 24ωρο. Στο Νοσοκομείο απόγευμα και νύκτα δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη. Ούτε φύλακας, ούτε θυρωρός.

Έως πότε εμείς οι εργαζόμενοι θα είμαστε έρμαια του κάθε τυχάρπαστου που επισκέπτονται τα Νοσοκομεία; Πότε θα δώσει τη δέουσα προσοχή η Κυβέρνηση σε αυτό το μείζον ζήτημα;

Κλέβουν, απειλούν, κτυπάνε και φεύγουν ανενόχλητοι. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η βία και η ανομία τείνουν να κυριαρχήσουν στα Νοσοκομεία.

Η έλλειψη κονδυλίων έχουν αφήσει χωρίς φύλαξη τις Υγειονομικές Μονάδες.

Η αστυνομία απούσα».tilegrafima.gr