Η Παναγία διχάζει τους… χριστιανούς υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

Loading...


ΑΤΥΠΟΣ…

Τώρα με τον υπήρξε ένας άτυπος ανταγωνισμός από για το ποιος θα πρωτοπάει στις θρησκευτικές τελετές για τη μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Οχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο, αλλά για να εισπράξουν κανένα ψηφαλάκι στην καρδιά του καλοκαιριού. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, οι τρεις υπουργοί αποκαλούμενοι και «χριστιανοί του ΣΥΡΙΖΑ» (αυτοί που ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, φορούν γραβάτα και πηγαίνουν ακόμη και σε εσπερινούς) θέλησαν άλλοι να πάνε στην Παναγία της Τήνου και άλλοι στην Παναγία Σουμελά ή στην Παναγία Εκατονταπυλιανή, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και (γιατί όχι) τον Πρωθυπουργό (που δεν μετέχει όταν δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο σε θρησκευτικές τελετές).

Δηλαδή οι Τρ. Αλεξιάδης, Ι. Αμανατίδης και Παν. Κουρουμπλής, οι πιο χριστιανοί του κυβερνώντος κόμματος, ζήτησαν να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού της Ορθοδοξίας. Ελα όμως που στην Παναγία της Τήνου αποφάσισε ότι θα πάει ο Π. Καμμένος (που μπορεί να φέρει και αγήματα και ολόκληρη φρεγάτα).

Ετσι ο ανταγωνισμός περιορίστηκε στο ποιος θα συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Παναγία Σουμελά. Αποφασίστηκε τελικά να τον συνοδεύσει ο κ. Αλεξιάδης που, όπως έλεγε, είναι από εκείνα τα μέρη.