Η Ορθοδοξία με ανταλλαγές θρησκευτικών εικόνων και βιβλίων

Loading...


Σήμερα, η κοινωνία αλλάζει με καταλύτη το διαδίκτυο και, παρόλο που το πλήθος των αλλαγών αυτών αποδιοργανώνει την κοινωνία μας και αποσπά το βλέμμα μας από τον Ορθόδοξο τρόπο ζωής, κάποια στοιχεία τους μπορούν να είναι ευεργετικά.

Μέχρι πρόσφατα, αν κάποιος πιστός επιθυμούσε να διακοσμήσει την οικία του με αντικείμενα σχετικά με την , οι επιλογές ήταν λιγοστές. Αν και τα μαγαζιά με κάθε είδους αντικείμενα είναι άφθονα, μόνο ελάχιστες επιχειρήσεις με εκκλησιαστικά είδη ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πιστών Χριστιανών.

Αυτό δείχνει να αλλάζει με γοργούς ρυθμούς καθώς οι πιστοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να πουλάνε και να αγοράζουν μεταξύ τους σε ιστοσελίδες όπως η Vendora είδη όπως θρησκευτικές εικόνες, θρησκευτικά βιβλία κ.α. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να γνωριστούν μεταξύ τους πιστοί από όλη την Επικράτεια και άνθρωποι με κοινό ενδιαφέρον στο Χριστιανικό τρόπο ζωής να ανταλλάξουν κάτι περισσότερο από υλικά αγαθά, όπως απόψεις, ιστορίες και μαθήματα ζωής.

Τέτοιες αγοραπωλησίες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, τόσο επειδή υπάρχει η δυνατότητα να ανακαλυφθούν αντικείμενα μοναδικής αξίας και ενδιαφέροντος, αλλά και επειδή τα οφέλη για την τοπική κοινωνία είναι πολλαπλά: τα χρήματα της συναλλαγής πηγαίνουν σε ένα συνάνθρωπό μας και όχι σε μια απρόσωπη πολυεθνική, ενώ η Γη μας δεν επιβαρύνεται με άσκοπους ρύπους τους οποίους επιφέρει η αλόγιστη παραγωγή αγαθών.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr