Η Κεραμέως βάπτισε το γιο της παρουσία τριών πρωθυπουργών

Loading...


Σε στενό οικογενειακό κύκλο η υπουργός Παιδείας, , την προηγούμενη Κυριακή στην Κηφισιά τον γιό της.

Διαβάστε εδώ:  Συρία: Νεκρή σε ενέδρα η αρχηγός κουρδικού πολιτικού κόμματος

Να σημειωθεί πως ευτυχές γεγονός παρόντες ήταν τρεις… πρωθυπουργοί. Πέραν, από Κυριάκο Μητσοτάκη στην τελετή το παρόν έδωσαν και οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμένος.

 Το μυστήριο έγινε στην Κηφισιά και το προαύλιο της εκκλησίας θύμισε… υπουργικό συμβούλιο

Η Νίκη Κεραμέως και ο άνδρας της Δημήτρης Λουκάς, βάπτισαν, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην Κηφισιά, τον γιο τους. Στο μυστήριο έδωσαν το «παρών» τρεις… πρωθυπουργοί.

Το δεύτερο παιδί της Υπουργού Παιδείας πήρε το όνομα «Κωνσταντίνος», όπως αυτό του πατέρα της κ. Κεραμέως. Στο πλευρό του ο μικρός Κωνσταντίνος είχε και τον τριών ετών Λουκά, τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Η βάπτιση έγινε την προηγούμενη Κυριακή (06/10), στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας, και στο ευτυχές γεγονός παρόντες ήταν τρεις… πρωθυπουργοί. Πέραν, από Κυριάκο Μητσοτάκη (συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι) στο μυστήριο έδωσαν το «παρών» και οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμένος.

Το προαύλιο της εκκλησίας θύμισε… υπουργικό συμβούλιο, αφού πολλά στελέχη της κυβέρνησης έδωσαν «το παρών».tilegrafima.gr