Η Ελληνίδα γιαγιά της Μελβούρνης που συγκινεί με τις πράξεις της

Loading...


Η ιστορία της « της διπλανής πόρτας», μίας Ελληνίδας σε ένα προάστιο της , έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όταν οι νεαροί γείτονες της δημοσίευσαν βίντεο από εκείνη να τους προσφέρει φαγητό πάνω από τον φράχτη του σπιτιού της, είναι και πάλι στην επικαιρότητα, όπως μεταδίδει το Ελληνικό Πρόγραμμα SBS Greek (BY STERGOS KASTELLORIOU).

Αυτή την φορά, αφορμή έδωσε η γενναιόδωρη πράξη γνωστής εταιρείας έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων, η οποία αποφάσισε να προσφέρει στην «γιαγιά της διπλανής πόρτας» και τον σύζυγό της δύο εισιτήρια με επιστροφή. Η Ελληνίδα γιαγιά θα ταξιδέψει στην πατρίδα της, για να βρεθεί στο πλευρό της αδελφής της που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Στους αγαπημένους μας γείτονες, η γιαγιά και παππού η Ελλάδα περιμένει τις γενναιόδωρες ψυχές σας!», έγραψαν τα δύο αδέλφια στο Instagram.

Τα αδέλφια Ντάνιελ και Λουκ Μανγκούσο, αποτυπώνουν συχνά την γενναιοδωρία της Ελληνίδας γειτόνισσας τους, μέσα από την σελίδα που «έστησαν» στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης Instagram. Στην σελίδα αυτή, που σήμερα μετράει 71.800 ακολούθους, υπάρχει σειρά από βίντεο που παρουσιάζουν την κα Νίνα – αυτό είναι το πραγματικό όνομα της γιαγιάς- να προσφέρει φαγητό στους δύο νεαρούς.

Η τραγική ιστορία πίσω από την πράξη φιλανθρωπίας:

Η ιστορία των αδελφών και της Ελληνίδας γειτόνισσας τους, έγινε viral, ωστόσο πίσω από αυτή την πράξη μεγαλοψυχίας της κα Νίνας βρίσκεται μια τραγική ιστορία.

Τα αδέλφια Ντάνιελ και Λουκ έμειναν ορφανά το 2013, όταν η μητέρα τους έπεσε θύμα δολοφονίας από τον ίδιο τον σύζυγό της.

Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή φέροντας 16 μαχαιριές στην πλάτη και στο στήθος, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην γειτονιά. Άνθρωποι που την γνώριζαν αναφέρονται στην αδυναμία που είχε στα δυο παιδιά της. Το τραγικό αυτό γεγονός, άγγιξε την ψυχή της κα Νίνας, η οποία έκτοτε φροντίζει (στέλνοντας φαγητά στην άλλη πλευρά του φράχτη), στους δύο νεαρούς.

Τα αδέλφια Μανγκούσο με την μητέρα τους σε χαρούμενες στιγμές του παρελθόντος.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr