Η Ελλάδα κινδυνεύει από το Ισλάμ – Η Τουρκία θέτει σχέδιο ισλαμοποίησης της ;

Loading...


Η αντιμετωπίζει το φάσμα της , καθώς ξετυλίγεται σιγά-σιγά το να χρησιμοποιήσει τους μουσουλμάνους μετανάστες που έχουν κατακλύσει τα νησιά μας για να επιτύχουν μίαν επικράτηση με ειρηνικά μέσα σε ολόκληρη την επικράτεια.

Θρυαλίς αυτής της μουσουλμανικής επιβολής είναι οι μετωπικές οργανώσεις, διά των οποίων η Άγκυρα ελέγχει και κινητοποιεί την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Την πρώτη θέση μεταξύ αυτών κατέχει η Ένωσις Φοιτητών Δυτικής Θράκης (ΒΑΤΟΒ), η οποία έχει δείξει πολλάκις την τουρκοκίνητη δομή της, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί για προσηλυτισμό των πληθυσμών, τους οποίους ενθαρρύνει να προσδεθούν στα άρμα της Αγκύρας. Τις τάξεις της πυκνώνουν οι μουσουλμάνοι νέοι που επιστρέφουν από τα τουρκικά πανεπιστήμια. Έχουν προσελκυσθεί σε αυτά από τους ευνοικούς όρους και τα προνόμια φοιτήσεως, αλλά εκεί βαπτίζονται στα νάματα του ισλαμικού ερντογανισμού και του τουρκικού εθνικισμού. Έτσι επιστρέφουν έτοιμοι να γίνουν «κήρυκες του ισλάμ». Και τώρα το ισλάμ τους καλεί να ποδηγετήσουν τους μετανάστες να κατακυριεύσουν την Ελλάδα.

Μίαν ανάλογη κατάσταση περιέγραφε ο λόγιος αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος Πορφυρογέννητος με την επιγραμματική φράση «εσλαβώθη δε πάσα η χώρα και γέγονε βάρβαρος». Τότε οι Σλάβοι εγκατεστάθησαν ειρηνικώς σε ολόκληρη την Ελλάδα, τις δε συνέπειες υπέστη μακροπροθέσμως η αυτοκρατορία καθώς ο πληθυσμός αλλοιώθηκε και το φρόνημα υπεχώρησε. Μίαν ανάλογη κατάσταση θέλει πάλι να δημιουργήσει η Άγκυρα στην Ελλάδα.

Η μουσουλμανική αλληλεγγύη (μία κατάστασις που αποτελεί και αυτή μέρος του τζιχάντ) είναι το κίνητρο που προβάλλεται στους Τούρκους φοιτητές, ώστε να διεισδύσουν στους μουσουλμάνους μετανάστες και να τους κινητοποιήσουν. Τα επεισόδια που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες στην Μόρια και σε άλλες περιοχές των νησιών δεν είναι παρά ένα προανάκρουσμα των όσων πρόκειται να συμβούν. Οι μουσουλμάνοι απαιτούν «σεβασμό» αλλά με την λέξη αυτή εννοούν επιβολή των δικών τους θέσεων ώστε να διαγραφούν τα στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού.

Προκειμένου να ενορχηστρωθούν οι ενέργειες αυτές, μία σειρά από μυστικές συσκέψεις έχουν πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή με πρωτοβουλία των στελεχών της ΒΑΤΟΒ. Συμφώνως προς έγκυρες πληροφορίες ελληνικών Αρχών, προκύπτει ότι κατά την διάρκεια της επισκέψεως της ΒΑΤΟΒ στην τέως Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής συνεζητήθη η έναρξις προγράμματος αλληλεγγύης επισκέψεων και ενισχύσεως με τα απαραίτητα σε μουσουλμάνους μετανάστες, σε Ελλάδα και Τουρκία. Προκειμένου βεβαίως να δείξουν και ένα πρόσωπο κοινωνικής αλληλεγγύης ομίλησαν και για εκπαιδευτικά προγράμματα αντισεισμικής προστασίας σε συνεργασία με την Ερυθρά Ημισέληνο (Kızılay). Και αν νομίζει κανείς ότι η Ερυθρά Ημισέληνος είναι μια «αθώα» οργάνωσις όπως ο Ερυθρός Σταυρός, πλανάται πλάνην οικτράν.

Για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι η ΒΑΤΟΒ συστάθηκε τον Μάρτιο του 2018, την ίδια μέρα, σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας, η δε πρώτη τους δημόσια εκδήλωσις έγινε τον Απρίλιο του 2018 με την «στήριξη» της Διευθύνσεως Αποδήμων Τούρκων (ΥΤΒ). Εκεί βασικός ομιλητής ήταν και ο γνωστός «Γκρίζος Λύκος» Ρετζέπ Αλή, με καταγωγή από την Ροδόπη που σπούδαζε στην Άγκυρα.

Με αυτήν την καθοδήγηση, οι νέοι της οργανώσεως εργάζονται μεθοδικά για την δημιουργία ενός τουρκικού πολιτισμικού προγεφυρώματος στην ελληνική Θράκη. Σε λίγο θα γίνει αισθητή η παρουσία τους στα ελληνικά νησιά και σιγά-σιγά σε όλες τις περιοχές της χώρας, όπου η αφροσύνη μας εγκαθιστά μουσουλμάνους μετανάστες, χωρίς προοπτική αμέσου απομακρύνσεως ή επαναπροωθήσεως.

Το πρώτο το οποίο μπορούμε να περιμένουμε μετά τα επεισόδια που έγιναν είναι η δήθεν ανθρωπιστική αντίδρασις στις όποιες προσπάθειες περιορισμού των κινήσεων μεταναστών, οι οποίοι όχι μόνον δεν σέβονται τους νόμους του Κράτους που τους φιλοξενεί, αλλά επί της ουσίας συμπεριφέρονται ως εισβολείς. Και βεβαίως η οικονομική ενίσχυσίς τους μέσω εράνων. Έπονται τα θέματα θρησκευτικής ελευθερίας και δημιουργίας λατρευτικών χώρων…

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr