Γύθειο: Αγωνία για τον αγνοούμενο Αρχιμανδρίτη Ανδρέα Μπολοβίνο

Loading...


Αγωνία στη Λακωνία και ειδικότερα στο Γύθειο για τη ζωή του Αρχιμανδρίτη Ανδρέα Μπολοβίνου, η τυχή του οποίου αγνοείται από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 19/3.

Ο 63χρονος Αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 19:00 το απόγευμα, την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» στο Γύθειο καταφτάνει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Στο Γύθειο έχει μεταβεί και ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Διαβάστε εδώ:  Ο Ιερέας που αγαπά τον ΠΑΟΚ και δίνει το παρών στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το σήμα του κινητού του Αρχιμανδρίτη σταμάτησε να εκπέμπει στις 19:20 χθες το απόγευμα, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες.

Πριν ένα μήνα παρασύρθηκε με ΙΧ, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε εκτός οδοστρώματος, καταφέρνοντας όμως να βγει κολυμπώντας σώος και αβλαβής.tilegrafima.gr