Φωτιά τώρα: Θρήνος στην Εκκλησία – Θύμα της φονικής πυρκαγιάς ο Πατήρ Σπυρίδων Παπαποστόλου

Loading...


Μεγάλη ήταν η απώλεια για την Εκκλησία και για την πόλη του Χαλανδρίου από τις φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική, με τον θάνατο του Πρωτοπρεσβύτερου πατέρα Σπυρίδωνος Παπαποστόλου, επί σειρά ετών προϊσταμένου του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Χαλανδρίου που αναφέρει:

“Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και το δημοτικό συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους στις οικογένειες των θυμάτων των χθεσινών καταστροφικών πυρκαγιών. Σ΄ αυτές τις τραγικές στιγμές, χρέος όλων μας είναι η, με κάθε τρόπο, συμπαράσταση στους πληγέντες και η συνεισφορά στις προσπάθειες για την επούλωση των πληγών τους.

Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους άντρες και τις γυναίκες της πυροσβεστικής, του λιμενικού, των ενόπλων δυνάμεων καθώς και σε όλους τους φορείς και τους εθελοντές που αγωνίζονται με αυταπάρνηση σε εφιαλτικές συνθήκες για να σώσουν τις ζωές των συνανθρώπων μας.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Μεγάλη απώλεια για την πόλη μας αποτελεί ο θάνατος του πρωτοπρεσβύτερου π. Σπυρίδωνος Παπαποστόλου, επί σειρά ετών προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου. Η προσφορά του στην πόλη ήταν πολύπλευρη και ανεκτίμητη και η απώλειά του δυσαναπλήρωτη. Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του”.

* Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Χαλανδρίου

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr