Ευρεία γκάμα θρησκευτικών προϊόντων στο iconostasi.com

Loading...


Στο διαδικτυακό κατάστημα www.iconostasi.com ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει και να αγοράσει χειροποίητες εικόνες άριστης ποιότητας πάνω σε ειδικά επεξεργασμένα ξύλα και υλικά που τις καθιστούν ανθεκτικές στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε εικόνες απλές, με την τεχνική της μεταξοτυπίας ή πάνω σε στοκαρισμένο πανί αγιογραφίας, με ιδιαίτερη τεχνική παλαίωσης, πάνω σε απλά ή σε φιλοτεχνημένα με σκάλισμα ξύλα.

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε την κατασκευή εικόνων με απεικόνιση του Αγίου ή οποιασδήποτε θρησκευτικής παράστασης, αρκεί να επιλέξετε τον τύπο της εικόνας που επιθυμείτε.

Παρέχετε η δυνατότητα να παραγγείλετε και να παραλάβετε εικόνες μικρού μεγέθους ή άλλα θρησκευτικού περιεχομένου αντικείμενα, σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές προκειμένου να δοθούν ως δώρα σε διάφορες εκδηλώσεις όπως βαπτίσεις, γάμους κα.

Υπάρχει στη διάθεση σας πλούσια ποικιλία σε χειροποίητα κομποσκοίνια όλων των τύπων, επιλεγμένα εκκλησιαστικά σκεύη όπως μπρούτζινα οικιακά και εκκλησιαστικά καντήλια, θυμιατά, εκκλησιαστικοί σταυροί και είδη δώρων.

Διαθέτει επίσης, την παραδοσιακή και περίφημη παγκοσμίως Μαστίχα Χίου, προϊόντα αυτής, καλλυντικά και παραφαρμακευτικά σκευάσματα αυτής.

Τελευταία εμπλουτίστηκε ο κατάλογος των προσφερόμενων ειδών με τα περίφημα βιολογικά καλλυντικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα ΔΟΚΙΜΟΝ από την Ι.Μ. Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Η εταιρία με έδρα το Βόλο, δραστηριοποιείται από το 2008 στις πωλήσεις λιανικής και χονδρικής μέσω διαδικτύου, στο χώρο των εκκλησιαστικών και θρησκευτικών ειδών με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων της και τον σεβασμό προς το επισκέπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα στο www.iconostasi.com ή στο τηλέφωνο 2421031555.