Επίδομα τέκνων β´ δόση: Πληρώθηκε σήμερα ανακοίνωσε ο oga.gr

Loading...


Αρχισε από σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, η καταβολή της  β’ δόσης του Οικογενειακού Επιδόματος του ΟΓΑ-Α21 όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του ΟΓΑ (oga.gr).

Το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας αφορά τη μεταφορά 190 εκ. ευρώ για το σκοπό αυτό. Η διαδικασία πίστωσης στους λογαριασμούς αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 25 Ιουλίου.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου είχε δοθεί χρονικό περιθώριο προκειμένου να κατατεθούν στον ΟΓΑ οι αιτήσεις Α21 ούτως ώστε να λάβουν οι δικαιούχοι τη β΄ δόση των επιδομάτων και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την είσπραξή της, όπως έκανε γνωστό ο Οργανισμός. Επίσης ο ΟΓΑ έχει επεξεργαστεί 15.000 εκκρεμείς αιτήσεις προηγούμενων ετών και τα επιδόματα θα καταβληθούν αναδρομικά με την πληρωμή β δόσης 2017.

Διαβάστε εδώ:  ΚΕΑ: Στις 24 Ιουλίου ξεκινάει η πληρωμή για το keaprogram

Οι αιτήσεις Α21 των δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων που θα υποβληθούν μετά την 30η Ιουνίου 2017, θα επεξεργαστούν και θα ελεγχθούν στη συνέχεια, ενόψει της πληρωμής της επόμενης Γ’ δόσης. Για όσες αιτήσεις δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος αναμένεται να πληρωθούν με την επόμενη δόση.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr