Εορταστική εκδήλωση στην κοινότητα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Υψωμαθείων (φωτό+βίντεο)

Loading...


Σε κλίμα εορταστικό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, η τελετή κοπή της αγιοβασιλόπιττας στην ιστορική κοινότητα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Υψωμαθείων της Πόλης.

Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Σηλυβρίας Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας ευλόγησε την αγιοβασιλόπιττα και ευχήθηκε σε όλους ευλογημένο, ειρηνικό και καρποφόρο το νέο σωτήριο έτος 2017. Η έντιμη Επιτροπή παρέθεσε πλούσιο γεύμα, με την ευγενή φροντίδα των κυριών του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων, ο δε Σύνδεσμος Νέων της Κοινότητας εκτέλεσε καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ικανός αριθμός πιστών από την περιοχή, την Πόλη, την Ελλάδα και την Γερμανία συμμετείχε στην εκδήλωση.
Διαβάστε εδώ:  Μητρ. Μόρφου για Κυπριακό: Εάν χρειαστεί η Εκκλησία θα γνωστοποιήσει τις θέσεις της
Για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης πολλές ευχαριστίες εκφράζονται τόσο στον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιώργο Μπενλίσοϊ, όσο και στις κυρίες του Μορφωτικού Συνδέσμου, καθώς και στους νέους της Κοινότητας. Από την ιστορική Κοινότητα των Υψωμαθείων απευθύνουμε εγκάρδιους εόρτιους χαιρετισμούς προς τους απανταχού Ψωμαθιανούς, με την ευχή να έχουν πάντοτε στις προσευχές τους και στη χώρα της καρδιάς τους την πατρίδα τους.