Εκδηλώσεις στο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών

Loading...


Το ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί στο πλαίσιο εορτασμού των την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 με πρόσκληση που απευθύνει ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., Δρ. Βασίλειος Τριανταφύλλου.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα ξεκινήσουν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:30 με Εσπερινό στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Κερνίτσης κ.κ. Χρυσάνθου.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, με Θεία Λειτουργία στις 07:00 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στην αίθουσα της Συγκλήτου.

Την ίδια ημέρα 30/1/2017 θα ακολουθήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο του Ιδρύματος, στις 19:00 με κεντρικό ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Κύριλλο Κωστόπουλο, Ιεροκήρυκα της Ι.Μ. Πατρών, Διδάκτορα του Κανονικού Δικαίου –Συγγραφέα, με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες και η Λογοποίηση της Παιδείας».

Διαβάστε εδώ:  Τριών Ιεραρχών: Είναι ή δεν είναι αργία;

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα βραβευτεί για την προσφορά του στις Επιστήμες Υγείας ο κ. Νικόλαος Κούνης, Md., πρ. Καθηγητής του ΤΕΙ Πάτρας.

Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν o Βυζαντινός Χορός Φοιτητών σε διεύθυνση κ. Ανδρέα Κοτοπούλη και η «Cantelena Χορωδία Πάτρας» σε διεύθυνση κ. Ελένης Παπαδοπούλου .