Άρπαξαν και τα… ημερολόγια από την εκκλησία!

Loading...


Οι ιερόσυλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και διακεκριμένες φθορές

Δεν φάνηκε αρκετό στους δυο ιερόσυλους το μικρό χρηματικό ποσό που βρήκαν μέσα στο παγκάρι μιας εκκλησίας την οποία διέρρηξαν στην κοινότητα Κατάκαλη των Γρεβενών προκαλώντας αρκετές ζημιές και για να «ρεφάρουν» έκλεψαν γύρω στα 30… ημερολόγια, τα περισσότερα από τα οποία ξεφορτώθηκαν σε άγνωστο σημείο πριν συλληφθούν!
Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο Έλληνες ηλικίας 49 και 45 χρόνων εντοπίστηκε από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.
Μέσα, βρέθηκαν οκτώ από τα ημερολόγια και 27 ευρώ που άρπαξαν από το παγκάρι, καθώς και δεκάδες κατσαβίδια, λάμες, ψαλίδια, κόφτες, βαριοπούλα και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, μαζί με δυο φακούς και δυο ζευγάρια γάντια. Οι ιερόσυλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και διακεκριμένες φθορές. 

*** Όσο οι πιστοί παρακολουθούσαν τη λειτουργία του Εσπερινού σε μια εκκλησία στη Λιβαδειά, ένας… αθεόφοβος 40χρονος άρπαζε το ξύλινο παγκάρι και γινόταν καπνός! Όμως, όταν έγινε αντιληπτή η κλοπή, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξακρίβωσαν αμέσως τα στοιχεία του δράστη και τον συνέλαβαν στο σπίτι του, όπου βρήκαν δύο συσκευασίες με 3,5 γραμμάρια ηρωίνης και άλλα 5,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 40χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς σε δασώδη τοποθεσία όπου τους υπέδειξε πού είχε κρύψει τμήματα από το παγκάρι μαζί με τα χρήματα που είχε αρπάξει και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. Ετικέτες