Απειλούν τη ζωή του προέδρου του ΣτΕ, Νικόλαου Σακελλαρίου

Loading...


Επιστολή η οποία περιλαμβάνει απειλές για τη ζωή του αλλά και λεπτομέρειες του καθημερινού του προγράμματος έλαβε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικόλαος Σακελλαρίου, σε ένα περιστατικό το οποίο έρχεται να κλιμακώσει ακόμα πιο πολύ την επιχείρηση εκβιασμού της Δικαιοσύνης, η οποία λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή ήταν προσωπικού χαρακτήρα και περιείχε απειλές για τη ζωή του, ενώ ορισμένες πληροφορίες καταδεικνύουν γνώση των κινήσεων του ανώτατου δικαστικού.

Ο φάκελος ελέγχθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όμως πλην της επιστολής δεν βρέθηκε ύποπτο περιεχόμενο, όπως εκρηκτική ύλη ή κάποια σφαίρα.

Διαβάστε εδώ:  ΚΕΑ- Keaprogram: Την Παρασκευή η πληρωμή του επιδόματος αλληλεγγύης

Η υπόθεση ερευνάται, ενώ ο κ. Σακελλαρίου έχει αστυνομική φρουρά. Το περιστατικό πάντως έχει ιδιαίτερη αξία διότι συμβαίνει σε ένα χρονικό διάστημα που η Δικαιοσύνη βρίσκεται στο στόχαστρο ακόμα και υπουργών της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ο κ. Σακελλαρίου είχε κάνει δηλώσεις στις οποίες έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Δικαιοσύνη δεν εκβιάζεται.