Αφησαν ελεύθερο τον ιερόσυλο κι αυτός ξανέκλεψε εκκλησία

Loading...


Μέσα σε διάστημα 15 ωρών χτύπησε δυο φορές και συνελήφθη άλλες τόσες ένας νεαρός χρήστης ηρωίνης στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας! Πρώτα άδειασε το παγκάρι μιας εκκλησίας και άρπαξε τα αφιερώματα και, όταν αφέθηκε ελεύθερος, ξάφρισε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων!

Ο 24χρονος Έλληνας διέρρηξε την εκκλησία της Ευαγγελιστρίας όπου παραβίασε το παγκάρι και άρπαξε 130 ευρώ, αλλά μετά «βούτηξε» τα τάματα που υπήρχαν στην εικόνα της Παναγίας, μεταξύ των οποίων ένα ρολόι, μία χρυσή αλυσίδα, ένα δαχτυλίδι και άλλα τιμαλφή. Κατά τη διαφυγή του, εντοπίστηκε αντιληπτός από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπή και τον άφησε ελεύθερο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πήγε σε ένα βενζινάδικο της ίδιας περιοχής, όπου είδε ότι οι υπάλληλοι ήταν απασχολημένοι καθώς εξυπηρετούσαν πελάτες που έβαζαν καύσιμα κι έτσι τρύπωσε στο γραφείο και «βούτηξε» 580 ευρώ από το ταμείο! Όμως, βάσει της περιγραφής που έδωσαν οι υπάλληλοι, οι αστυνομικοί κατάλαβαν με ποιον είχαν να κάνουν.

Διαβάστε εδώ:  Δημητριάδος Ιγνάτιος: "Πως πρέπει να είναι το μάθημα των Θρησκευτικών"

Ο νεαρός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες κλοπές, εντοπίστηκε έχοντας πάνω του τα κλεμμένα χρήματα και ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,96 του γραμμαρίου και συνελήφθη ξανά, για να οδηγηθεί και πάλι στον εισαγγελέα.