Συνδιοργανωτής σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου η Ι.Μ. Ιωαννίνων

Loading...


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια των Ιωαννίνων, η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, τον Δήμο Ιωαννιτών, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου και την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων αλλά και τροφίμων για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15:30 το μεσημέρι στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδων και θα αγωνισθούν η μεικτή ομάδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου με την Εθνική Ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προσκλήσεις για την παρακολούθηση του αγώνα διατίθενται, έναντι συμβολικού ποσού, από τα Γραφεία 128-129 της Περιφερείας Ηπείρου, από το Κεντρικό Δημαρχείο της πόλεως, από τα Γραφεία της ΕΠΣΗΠ, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 10 καθώς και από τους ενοριακούς ναούς της πόλεως μας.

Παραλλήλως, στα ίδια σημεία θα συγκεντρώνονται και τρόφιμα, τα οποία, όπως και τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα θα διατεθούν σε ιδρύματα της περιοχής μας, όπως είναι το Γηροκομείο, το ίδρυμα της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης και η ΕΛΕΠΑΠ.

Η συμμετοχή μας σε αυτό το άθλημα αγάπης είναι ουσιαστική.Ετικέτες