Στην ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών στο ΚΕΥΠ ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στην τελετή Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2015 Α΄ ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου παρέστη την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ Νικόλαος.

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγος Δημήτριος Βλαχογιάννης, ο Διοικητής και οι Αξιωματικοί του ΚΕΥΠ και Διοικητές άλλων Μονάδων της περιοχής, ο Διευθυντής της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της 32ηςΤαξιαρχίας Πεζοναυτών Βόλου Πρωτοπρεσβύτερος – Λοχαγός π. Δημήτριος Παπαστέργιος, οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Βασίλειος Κυριακάκης και κ. Δημήτριος Βέττας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θύμιος Καραΐσκος η τ. Βουλευτής κ. Ελένη Μακρή, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Γεώργιος Σουγλιέρης, ο Λιμενάρχης Στυλίδος κ Ι. Κοντοστέργιος, ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Επιπυραγός Ανδρέας Μωράτης, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των Νεοσυλλέκτων.

Μετά την ορκωμοσία ο Ποιμενάρχης παρεκάθισε στην δεξίωση που προσέφερε το Κέντρο, όπου είχε μια ευχάριστη επικοινωνία με τους Στρατιωτικούς και τους άλλους επισήμους.

orkomosia_lamia1.jpg
orkomosia_lamia2.jpg
orkomosia_lamia3.jpg
orkomosia_lamia5.jpg
orkomosia_lamia7.jpg
orkomosia_lamia8.jpg
orkomosia_lamia11.jpg
orkomosia_lamia12-620x330.jpg
orkomosia_lamia13.jpg
orkomosia_lamia14.jpg
orkomosia_lamia16.jpg
orkomosia_lamia17.jpg


Ετικέτες