Παρέλαση και τιμή για την 28η Οκτωβρίου του 1940, στις Κατηχητικές Συνάξεις του ΚΑΑΠ Βούλας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η 4η Συνάντηση της Κατηχητικής Συνάξεως για φέτος, στο Κατηχητικό που λειτουργεί εντός του ΚΑΑΠ Βούλας, για τα παιδιά που ζουν εκεί.

Πριν ξεκινήσει επίσημα το μάθημα, στο προαύλιο του Ιδρύματος συγκεντρωθήκαμε από τους θαλάμους και τελέσαμε επιμνημόσυνη δέηση για όλους τους πεσόντες ήρωες που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ψάλθηκε από όλους ο Εθνικός Ύμνος. Ακολούθησε, όπως κάθε χρόνο η παρέλαση με χαρά και καμάρι, όπου παρελάσαμε για αρκετή ώρα στους χώρους του Ιδρύματος, αλλάζοντας σε τακτά διαστήματα τους σημαιοφόρους, ώστε να κρατήσουν την Ελληνική Σημαία όλα τα παιδιά.

Μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική μας επέτειο, περάσαμε στην αίθουσα όπου ο Υπεύθυνος Ιερέας του Ιδρύματος π. Αντώνιος Χρήστου ανέπτυξε το μάθημα της ημέρας για τον βίο του Αγίου Δημητρίου δίνοντας και μία σχετική ζωγραφιά όπου ζωγράφισαν τα παιδιά.

Στο τέλος παίξαμε το παιχνίδι των ερωτήσεων, με ερωτήσεις μέσα το μάθημα και ολοκληρώσαμε με κέρασμα για όλα τα παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρθηκαν από τους εθελοντές μας και καπέλα ως δώρο, για τις κρύες μέρες του Χειμώνα.

31Kaap.JPG
31Kaap1.JPG
31Kaap2.JPG
31Kaap3.JPG
31Kaap4.JPG
31Kaap5.JPG
31Kaap6.JPG
31Kaap7.JPG
31Kaap8.JPG


Ετικέτες