Ο Σύρου Δωρόθεος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Λέσχης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Προσκεκλημένος του Προέδρου της Λέσχης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου κ. Πελοπίδα Αγγελόπουλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη στη Λέσχη Αξιωματικών Λ.Σ. και ευλόγησε την πίττα του Αγίου Βασιλείου, παρουσία και της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία τιμήθηκε για την προσφορά της προς την κοινωνία και ιδιαίτερα τα παιδιά, τελευταία δε και προς τα παιδιά των προσφύγων.

Μαζί της τιμήθηκαν και τρία στελέχη του Λιμενικού Σώματος, για την αυτοθυσία, που έδειξαν στη διάσωση προσφύγων και μάλιστα μικρών παιδιών.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, καταφανώς συγκινημένος, απένειμε την τιμητική διάκριση σε Λιμενοφύλακα από την Κάλυμνο.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός Λ.Σ. κ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Θεοτοκάς, εκπροσωπών τον Υπουργό ΥΕΝ κ. Δρίτσα, ο πρώην Πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας κ. Πλακιωτάκης, ο τ. Υπουργός ΥΕΝ κ. Βαρβιτσιώτης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χατζηγάκης, επί τιμή Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Λ.Σ., Αξιωματικοί και φερέλπιδες νέοι και πλήθος προσκεκλημένων.
Ευλογών την Αγιοβασιλειόπιττα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη το Λιμενικό Σώμα για την προσφορά του και ευχήθηκε υγεία και κανένας άνθρωπος να μη χάνεται στη θάλασσα.

P1530951.jpg
P1530955.jpg
P1530960.jpg
P1530981.jpg
P1530987.jpg
P1530991.jpg
P1530995.jpg


Ετικέτες