Ο Μητροπολίτης Σύρου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα των Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ευλόγησε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λέσχη Αξιωματικών Αθηνών την Αγιοβασιλειόπιττα της Λέσχης Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Προέδρου Αντιναυάρχου κ. Περικλή Αγγελόπουλου, και των μελών του Δ.Σ..

Στην τελετή παρέστησαν ο Ενδοξώτατος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Υπαρχηγοί, επι τιμή Αρχηγοί του Λ.Σ., ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας, Αξιωματικοί, Βουλευτές, τ. Υπουργοί, οι Πλοιοκτήτης κ. Παν. Τσάκος, ο Πρωθιερεύς του Λ.Σ. Πρωτοπρ. Γεώργιος Καλαμάρης και πολύς κόσμος.

Προ της ενάρξεως της εκδηλώσεως ο Πλοιοκτήτης κ. Παν. Τσάκος αναγορεύθηκε επίτιμο μέλος της Λέσχης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ. για τη συμβολή του στην πρόοδο και την ανάπτυξη της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για το δύσκολο έργο της φρούρησης των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδος και ευχαρίστησε το Λιμενικό Σώμα για το μεγάλο έργο που προσφέρει στην έγκαιρο και συχνά υπό δύσκολες συνθήκες διακομιδή ασθενών από τα νησιά στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

0602kopipitas26-620x330.jpg
0602kopipitas36.jpg
0602kopipitas44.jpg


Ετικέτες