Ο Επίσκοπος Βερενίκης στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο εκ Τιθορέας καταγόμενος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βερενίκης κ. Χρυσόστομος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο στο γραφείο του, στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, στη Λαμία.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του Θεοφιλεστάτου στη γενέτειρά του Φθιώτιδα μετά την εκλογή και Χειροτονία του τον περασμένο Δεκέμβριο στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Ο Ποιμενάρχης κ. Νικόλαος εδέχθη με χαρά την επίσκεψη του Θεοφιλεστάτου και του ευχήθηκε να έχει μακρά και καρποφόρα Αρχιερατεία ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα επί διαφόρων θεμάτων εκκλησιαστικού και τοπικού ενδιαφέροντος.

Στο τέλος της συναντήσεως ο Ποιμενάρχης Φθιώτιδος προσέφερε στον Θεοφιλέστατο Αρχιερατικό Εγκόλπιο και Ωμοφόρια ενώ ο Θεοφιλέστατος του προσέφερε το αναμνηστικό της Χειροτονίας του. Τέλος, απηύθυνε πρόσκληση στον Άγιο Βερενίκης κ. Χρυσόστομο να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη των Φθιωτών Αγίων και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (22-25 Μαρτίου) την οποία και ευχαρίστως απεδέχθη.

Πριν αναχωρήσει ο Θεοφιλέστατος επισκέφθηκε το στούντιο του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως, όπου και παρεχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο κα. Σοφία Παναγιώτου.

ftiotidos_berinikis1.jpg
ftiotidos_berinikis2.jpg
ftiotidos_berinikis7.jpg
ftiotidos_berinikis8.jpg


Ετικέτες