Με χαμόγελο ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Ιερείς και πολλοί Τρικαλινοί πρόσφεραν το αίμα τους (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


Η μεγαλύτερη αποτελεσματική εθελοντική αιμοδοσία στα χρονικά, σε επίπεδο Νομού Τρικάλων ήταν η χθεσινή (πρώτη ημέρα αιμοδοσίας), που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας, όπως δήλωσε η διευθύντρια του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρικάλων κα Δήμητρα Αγορίτσα.

Ο Ποιμενάρχης δεν μπορεί παρά να είναι μπροστά! Αυτό ακριβώς έπραξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, κατά την χθεσινή πρώτη μέρα της αιμοδοσίας.
Άλλωστε όλες τις προηγούμενες μέρες έγινε μεγάλη προσπάθεια για να ενημερωθούν και να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες, να κάνουν πράξη μια προσφορά αγάπης. Διότι ακριβώς αυτό είναι η προσφορά αίματος για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας και ο Σεβασμιώτατος Τρίκκης ξέρει όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις να κάνει το καλό.

Πάνω από 160 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν χθες!

Ο Σεβασμιώτατος μέσω της κάμερας του trikalaola.gr ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την έμπρακτη προσφορά αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Δείτε το σχετικό βιντεάκι και φωτογραφίες.

aimodosia-mhtropolhs-agios-athanassios-2016-3.jpg
aimodosia-mhtropolhs-agios-athanassios-2016-4.jpg
aimodosia-mhtropolhs-agios-athanassios-2016-7.jpg
aimodosia-mhtropolhs-agios-athanassios-2016-9.jpg
aimodosia-mhtropolhs-agios-athanassios-2016-15.jpg
aimodosia-mhtropolhs-agios-athanassios-2016-22.jpg
aimodosia-mhtropolhs-agios-athanassios-2016-26.jpg


Ετικέτες