Η Παναγία Βηματάρισσα από το Άγιον Όρος στο Μήλεσι Ωρωπού

Loading...


Μια μεγάλη ευλογία για το Μήλεσι και την ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού. Συγκεκριμένα μετά από την Ευλογια του Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού θα μεταφερθεί από το Άγιον Όρος στο Μήλεσι Ωρωπού το αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Βηματάρισσας που φυλάσσεται στο Ιερό Βήμα της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου.

Η υποδοχή της Παναγίας της Βηματάρισσας, την οποία θα μεταφέρουν Αγιορείτες Πατέρες, θα γίνει στην ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΩΣ (μπροστά στον Ιερό Ναό Του αγιου μεγαλομαρτυρος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014- στις 5:00 το απόγευμα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ.ΚΥΡΙΛΛΟ τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή λαό και εν συνεχεία θα τελεσσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας θα παραμείνει στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΗΛΕΣΙ ΩΡΩΠΟΥ για προσκύνηση μέχρι την Κυριακή 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 οπότε και θα αναχωρήσει μετά την Θεία Λειτουργία ενώ όλες τις ημέρες που θα βρίσκεται στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ θα τελούνται καθημερινά Ιερές Ακολουθίες .Ετικέτες