ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: Τα μαζεύει η Αναγνωστοπούλου μετά την κατακραυγή – Συνάντηση Ιερώνυμου – Φίλη σήμερα

Loading...


«Δεν μπορεί να μιλήσει κανένας σε αυτή τη χώρα, να πει μια κουβέντα, παραποιείται εντελώς», υποστήριξε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, αναφερόμενη στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ αρχιεπισκόπου και της ίδιας, σχετικά με την απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών σε όσους μαθητές το επιθυμούν.

«Ότι έχω δηλώσει, ήταν απάντηση σ’ έναν ακροατή του ραδιοφώνου Κόκκινου, που συζητούσαμε για άλλο θέμα, για την παιδεία αλλά για άλλο θέμα, διαμαρτυρία, και απάντησα σε αυτό. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο» είπε χαρακτηριστικά η κ. Αναγνωστοπούλου ερωτηθείσα σχετικά σε πρωινή εκπομπή του Mega.

«Ότι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε. Αυτή τη στιγμή το υπουργείο έχει προβλήματα, για τα οποία ο υπουργός τρέχει και δε φτάνει, τα κενά, και αυτό ήταν όλη μας η προσπάθεια και η αγωνία» πρόσθεσε.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν και παρά την προσπάθεια της αναπληρώτριας υπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου, να υποβαθμίσει τις δηλώσεις της, για το θέμα θα συναντηθεί την Τρίτη το μεσημέρι στην Αρχιεπισκοπή ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

 Ετικέτες