Η αγάπη της Μαρίας Καραμολέγκου για τον τρικαλινό άγιο! (ΦΩΤΟ)

Loading...


Γράφει ο Χριστόφορος Παπαθανασίου

Η Μαρία Καραμογέγκου είναι μια γνωστή επιχειρηματίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, αφού η οικογένεια της έχει μια από τις πιο δυνατές επιχειρήσεις στο χώρο του ψωμιού. 

Αυτό που ίσως όμως γνωρίζουν λίγοι είναι ότι παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία σχέση με τα Τρίκαλα τα αγαπά ιδιαίτερα και ο λόγος είναι ο Άγιος Νικόλας ο εκ Μετσόβου!
Η κ. Καραμολέγκου όποτε εορτάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου βρίσκεται στα Τρίκαλα, ενώ αυτή τη φορά υπήρχε διπλός λόγος να παραβρεθεί. Διότι μαζί με την μητέρα της έκοψαν την κορδέλα για τα αποκαλυπτήρια Πλάκας-Μαρτυρολογίου του Αγίου Νικολάου.

Να τονίσουμε ότι η κ. Καραμολέγκου είδε σε όραμα πριν από χρόνια τον Άγιο, ανακάλυψε τον Ιερό Ναό που υπάρχει στην Πράσινη Γωνιά στα Τρίκαλα και έτσι βρίσκεται πάντα κοντά στις ακολουθίες που γίνονται προς τιμήν του αγίου. Ενώ στο τέλος της εκδήλωσης μιλώντας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο του έκανε γνωστό ότι η ίδια και η οικογένεια της θα είναι πάντα πιστοί φίλοι των Τρικάλων για την ευγένεια που έδειξαν και την ευλάβεια τους προς τον Άγιο Νικόλαο του εκ Μετσόβου.

 

 

 

 

 

 Ετικέτες