Επιστρέφει στην Εθνική ομάδα ο Γιώργος Καραγκούνης

Loading...


Πόστο δίπλα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου παίρνει ο Γιώργος Καραγκούνης.
Ο εμβληματικός αρχηγός που μόλις πριν από τρεις μήνες αποσύρθηκε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και την ενεργό δράση, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από την ΕΠΟ.

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές πόστο που θα έχει, το πιθανότερο σενάριο αναφέρει πως θα αποτελέσει το συνδετικό κρίκο του προπονητή, Κλαούντιο Ρανιέρι, με τους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία αναφέρει: «Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες.

Ο ακριβής καθορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιώργου Καραγκούνη, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση που θα έχει ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Γιώργος Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες σε ειδική εκδήλωση. Για την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής της θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση».Ετικέτες