«Εμπλοκή για τη Μονή Εσφιγμένου»

Loading...


Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με το πρωτότυπο βιβλίο «έτσι θα βγούμε από την κρίση». Πρόκειται για έναν Ορθόδοξο οδηγό ζωής για τα χρόνια των Μνημονίων, με βάση όσα δίδαξαν ο Χριστός και οι Άγιοι της Εκκλησίας για το χρήμα, τα δάνεια, τους τόκους και την οικονομική διαχείριση.

Mαζί με την εφημερίδα κυκλοφορεί και η πρώτη θρησκευτική εφημερίδα για παιδιά «Ορθόδοξα προσωπάκια».

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα προβάλει ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για το φλέγον θέμα της αντιπαράθεσης της νέας αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου με την παλαιά αδελφότητα από το οποίο προκύπτει ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι τεταμένη και οι ελπίδες επίλυσης του προβλήματος είναι ελάχιστες.

Επίσης η εφημερίδα παρουσιάζει αναλυτικά στοιχεία για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας της Ελλάδος από τα οποία προκύπτει ότι 1.300.000 άνθρωποι ζουν με τη βοήθειά της.

Ο Μανώλης Γλέζος σε μια εκ βαθέων συνέντευξη δηλώνει πως «η κυβέρνηση οφείλει να συνεργαστεί με την Εκκλησία για να σωθεί η χώρα» ενώ η εφημερίδα παρουσιάζει αφιέρωμα στον ξυλουργό γέροντα Αθανάσιο από τα Γιάννενα ο οποίος κατάφερε να χτίσει με τα χέρια του την μονή Παναγίας Ντουραχάνης. .

Αρθρογραφούν μεταξύ άλλων ο π. Βαρνάβας Γιάγκου, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο π. Ανανίας Κουστένης , ο Κωνσταντίνος Χολέβας κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

orth1705.jpg