Εκθεση Αμερικανών παρουσιάζει τον Πούτιν άρρωστο!

Loading...


Επιμέλεια: Γιώργος Θεοχάρης

Κυκλοφόρησε κι αυτό! Στην έκθεση υποστηρίζεται ότι η μητέρα του έπαθε εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προκαλώντας μόνιμη βλάβη στη νευρολογική ανάπτυξή του, ισχυρίζεται απόρρητη έκθεση του Πενταγώνου.

Διερωτόμαστε: Αυτή η ασθένεια έχει και κάποια συμπτώματα, που τα διέκριναν οι ειδικοί της έκθεσης; Και γιατί από το 2008 που συντάχθηκε η έκθεση βγαίνει από τον αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυου CBS;

Δείτε αναλυτικά το δημοσιεύμα:

Απόρρητη έκθεση του Πενταγώνου που χρονολογείται από το 2008, ισχυρίζεται ότι ο ρώσος προέδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, πάσχει από το σύνδρομο Ασπεργκερ.

Το σύνδρομο Ασπέργκερ είναι μια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού, που προκαλεί σημαντικές δυσκολίες στην αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους και στη λεκτική επικοινωνία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS, ο Πούτιν προσβλήθηκε από αυτή τη νόσο, ενώ βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του.

Συγκεκριμένα, εικάζουν ότι η μητέρα του έπαθε εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προκαλώντας μόνιμη βλάβη στη λειτουργία και την νευρολογική ανάπτυξη του γιου της.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ένα think tank του Πενταγώνου, ότι δηλαδή ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει μια αυτιστική δυσλειτουργία η οποία επηρεάζει όλες τις αποφάσεις του, αλλά και τη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Τον αποκαλούν εμμονικό και ότι μέσα από αυτή τη διαταραχή, επιδιώκει ακραίο έλεγχο και αυτό αντανακλάται στις αποφάσεις και στον τρόπο που κυβερνάει.

Τα συμπεράσματα της ομάδας αυτής προέκυψαν μετά από ανάλυση των βίντεο από δημόσιες εμφανίσεις του ρώσου προέδρου από το 2000 και μετά.

Στην απόρρητη έκθεση υποστηρίζουν ότι η νευρολογική του ανάπτυξη δεν είναι ολοκληρωμένη και ότι διεκόπη ενώ ήταν βρέφος.Ετικέτες