«Βούλιαξε» το Μοναστηράκι από τη νεροποντή (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


«Βούλιαξε» το Μοναστηράκι από την ισχυρή νεροποντή που έπληξε το μεσημέρι της Πέμπτης την Αθήνα.

Τα στενά δρομάκια της περιοχής, που είναι από τις πιο τουριστικές περιοχές της πρωτεύουσας, μετατράπηκαν σε ποτάμια, καθώς το νερό έπεφτε με απίστευτη ορμή.

Οι εικόνες που κατέγραψαν περαστικοί είναι χαρακτηριστικές και δείχνουν τον αγώνα των καταστηματαρχών να προστατέψουν τις περιουσίες τους από τον απρόσμενο… κατακλυσμό!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή video: facebook, Fotis Karidas

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ένας από τους πιο κεντρικούς δρόμους στο Μοναστηράκι, η οδός Ηφαίστου, είναι κυριολεκτικά αδιάβατος, ενώ η ορμή του νερού είναι τόσο δυνατή που παρασύρει ακόμα και τους κάδους σκουπιδιών σαν… καρυδότσουφλα! Οι καταστηματάρχες, στήνουν… «φράγματα» στις εισόδους των καταστημάτων τους, προκειμένου να αποφύγουν την καταστροφή.

Ισχυρή βροχή, ακόμα και χαλάζι έπεσε σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ από τις 3 το μεσημέρι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς, στο ύψος της Χαμοστέρνας.

Μάλιστα, από τη νεροποντή σημειώθηκαν και ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής, ενώ το ρεύμα κόπηκε και στο μετρό, για λίγα πάντως λεπτά. Ως αποτέλεσμα πάντως, οι αποβάθρες πλημμύρισαν από κόσμο, που ταλαιπωρήθηκε από την μικρή καθυστέρηση στην διέλευση των συρμών.Ετικέτες