ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκαναν την Barbie… Παναγία και τον Ken… Ιησού! (ΦΩΤΟ)

Loading...


Απρέπεια, προσβολή των θείων… Όπως και να το πει κανείς, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Δυστυχώς, απ” ό,τι φαίνεται, κάποιοι δεν σέβονται τίποτα στις μέρες μας.

Συγκεκριμένα, θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η «φαεινή» ιδέα δύο αργεντινών καλλιτεχνών, των Marianela Perelli και Pool Paolini, να δημιουργήσουν τη σειρά «Πλαστική Θρησκεία»

Στη σειρά αυτή, οι γνωστοί μας, Barbie και Ken, μεταμορφώνονται σε θεούς ή αγίους θρησκειών, όπως του Καθολικισμού, του Ιουδαϊσμού, του Βουδισμού και του Ινδουισμού.

Το καλλιτεχνικό δίδυμο, λίγες ημέρες πριν από τα εγκαίνια της έκθεσής του, που θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου στην γκαλερί του Μπουένος Άιρες, ξεκαθαρίζει στη σελίδα του στο Facebook πως δεν ήταν στις προθέσεις τους να προσβάλλουν καμία θρησκεία. Παράλληλα, όμως, τονίζουν ότι δεν βρήκαν τρόπο να απεικονίσουν τον Μωάμεθ, εξαιτίας του μεγάλου σεβασμού που τρέφουν και οι δύο για το Ισλάμ!!!

Στο pentapostagma.gr αναρωτιόμαστε το εξής: Δεν βρήκαν τρόπο να απεικονίσουν τον Μωάμεθ, λόγω του μεγάλου τους σεβασμού, όπως ισχυρίζονται ή λόγω του ότι φοβήθηκαν ότι αν έκαναν κάτι τέτοιο στους μουσουλμάνους,όπως και σε εμάς, δεν θα τους «έσωνε» μετά τίποτα;

Σύμφωνα με τη Huffington Post, η σειρά έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της Εκκλησίας, με πλήθος επισκόπων να κάνουν λόγο για ασέβεια.

Τι άλλο θα δούμε…Ετικέτες