Αίσια κατάληξη για τον 17χρονο Αγγελο-Ευχαριστήριο του π.Νεκτάριου Μουλατσιώτη

Loading...


Μέσα σε πολύ λίγες ημέρες οι Ελληνες έδειξαν για άλλη μια φορά την μεγαλοψυχία και τα αισθήματα αλληλεγγύης που τους διακατέχουν και συγκεντρώθηκε το ποσό που απαιτούνταν ώστε να πραγματοποιηθούν οι επεμβάσεις του 17χρονου Αγγελου.

Το θέμα έγινε γνωστό από τον π.Νεκτάριο Μουλατσιώτη που είχε κάνει τη σχετική έκκληση και σήμερα, μέσω επιστολής του, γνωστοποίησε πως ο Αγγελος χειρουργήθηκε επιτυχώς.

Αναλυτικά η επιστολή…

Πριν από έξι ημέρες στις 18/6/2015 έκανα έκκληση μέσω του διαδικτύου, αν και γνωρίζοντας ότι όλοι μας ζούμε σε καιρούς χαλεπούς οικονομικώς, για την οικονομική σας βοήθεια προς την πολύτεκνη οικογένεια Τσεκούρα, για την ανεύρεση του ποσού των 25.000 ευρώ, ώστε να γίνει επέμβαση σε ένα εκ των παιδιών του, τον Άγγελο 17 ετών, που παρουσίασε όγκο στο κρανίο.

Τόσο η πολύτεκνη οικογένεια Τσεκούρα όσο και εγώ ο ίδιος, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι από την άμεση ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας, καθώς και για την έμπρακτη αγάπη και ευαισθησία της ψυχής σας που επιδείξατε για την υγεία του 17χρονου Άγγελου. Το ποσό συγκεντρώθηκε από την αγάπη όλων σας. Οι δυο επεμβάσεις στο «ΥΓΕΙΑ» και στο «ΙΑΣΩ» σύμφωνα με τους ιατρούς έγιναν με επιτυχία.

Με την παρούσα μικρή επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευγνώμονες και θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη προσφορά και αρωγή σας στην ανεύρεση του ανωτέρω ποσού.
Εκ βάθους καρδίας ευχόμαστε ο Κύριος να σας χαρίζει υγεία, να σας διαφυλάττει πνευματικά και σωματικά και να σας δίνει πλουσιοπάροχα τα ελέη Του.

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
ΚαθηγούμενοςΕτικέτες