Χειροθέτηση πέντε παιδιών σε αναγνώστες από τον Λαρίσης Ιγνάτιο (φωτο)

Loading...


Στις 26 Δεκεμβρίου 2013 το πρωί, εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος λειτούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος.  Ο Μητροποίτης απευθυνόμενος στο κήρυγμα του τόνισε ότι πρέπει να έχουμε πίστη σ’ Εκείνον και να εναποθέτουμε στο Πρόσωπό Του, τις δυσκολίες, τις αγωνίες μας, τις ανησυχίες μας και τα καρδιακά αιτήματά μας και όλοι μαζί να τον δοξάζουμε διότι ποτέ δεν μας λησμονεί.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τον Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού κ. Αθανάσιο Παναγούλη για την μουσική πανδαισία και κυρίως την κατάνυξη που προσέφερε με τους ύμνους του, όλες αυτές τις ημέρες και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους πιστούς χριστιανούς, τόσο για τη συμμετοχή τους στις ακολουθίες των ημερών, όσο και για την βοήθεια και την αλληλεγγύη που προσφέρουν στους πονεμένους αδελφούς.

alt
alt
alt

Η χαρά των ενοριτών ολοκληρώθηκε με τη χειροθεσία πέντε νέων αναγνωστών,  οι οποίοι είναι εκλεκτοί βλαστοί της ενορίας του Αγίου Νικολάου και διακονούν στο Ιερό Βήμα με ιερό ζήλο και ενθουσιασμό ιδιαίτερο, στους οποίους ο Σεβασμιώτατος χειροθετώντάς τους, ευχήθηκε να ζήσουν πολλά έτη και να συνεχίσουν να έχουν καλή και ευλογημένη  διακονία μέσα στην Αγία μας Εκκλησία.

alt
alt