Τρόφιμα για τις εορτές του Πάσχα από τη Μητρόπολη Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 12 Απριλίου 2017, διανεμήθησαν υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, «Δέματα Αγάπης» ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα.

Τα δέματα περιείχαν, τρόφιμα, κοτόπουλα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης, και δόθηκαν σε συνανθρώπους και σε οικονομικά αδύνατες οικογένειας της επαρχίας του Λαγκαδά, που δοκιμάζοντας αυτή την περίοδο λόγῳ των πολλών δυσκολιών που διέρχεται η πατρίδα μας.

Διαβάστε εδώ:  Σε κλίμα κατάνυξης η Κυριακή των Βαΐων στον Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)

Στη σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά απηύθυνε πατρικούς λόγους ευχόμενος προς όλους Καλή Ανάσταση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ιερά Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους για την αποστολή κοτόπουλων και βασικών ειδών διατροφής, καθώς επίσης και όλους όσους στηρίζουν με τις προσφορές τους το φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στις κατά τόπους ενορίες με τα συσσίτια αλλά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά τις καθιερωμένες καθημερινές αλλά και μηνιαίες, διανομές χρηματικών βοηθημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης, φαγητού και τροφίμων.