Τορόντο Σωτήριος: «Θρηνούμε για τα αθώα θύματα στο Τορόντο»

Loading...


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στον Καναδά από το περιστατικό της Κυριακής όταν ενα φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 10 άτομα σε κεντρικό δρόμο του Τορόντο. Ο Μητροπολίτης Σωτήριος σε δήλωσή του ζητά από τους πιστούς να προσευχηθούν και να στηρίξουν αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η δήλωση του Σεβασμιωτάτου:

Χριστός Ανέστη!

Θρηνούμε τα αθώα θύματα της ασυνείδητης επίθεσης με φορτηγό αυτοκίνητο στο Τορόντο. Οι καρδιές μας ραγίζουν για τις οικογένειες που βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς τους αγαπημένους τους. Βασανιζόμαστε με αυτή την ακατανόητη πράξη κακίας. Δεν πρέπει να απελπιζόμαστε. Δεν χάνουμε την ελπίδα μας. Επιμένουμε στην αγάπη και ενισχυόμαστε από την άπειρη αγάπη και το έλεος του αναστημένου Χριστού. Να προσευχηθούμε πρέπει για την ανάπαυση των ψυχών εκείνων που έχασαν τη ζωή τους. Να παρηγορήσουμε, να στηρίξουμε, να εμψυχώσουμε τις πληγείσες οικογένειες.

Παρακαλώ όλους τους ευλαβεστάτους ιερείς της Ιεράς μας Μητρόπολης Τορόντο (Καναδά) να τελέσουν επιμνημόσυνες δεήσεις την ερχόμενη Κυριακή για τους αδικοχαμένους αδελφούς και αδελφές μας. Αιωνία αυτών η μνήμη. Ο Θεός να τους αναπαύει μεταξύ των αγγέλων και των αγίων Του.tilegrafima.gr