Το κοινωνικό έργο της Μητρ. Γλυφάδας δεν καταλαβαίνει από … ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ Ο

Ο Αύγουστος εκτός από τον μήνα Παναγίας είναι και ο μήνας κυρίως των διακοπών. Σε αυτά τα πλαίσια αρκετές Μητροπόλεις κλείνουν τα Γραφεία τους για λίγες μέρες και μερικές από αυτές, αφήνουν συνήθως μόνο το Γάμων σε λειτουργία. 

Ακόμη και τα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου κλείνουν και το Συνοδικό Μέγαρο μένει πολλές φορές με προσωπικό ασφαλείας.

       Στη Μητρόπολη Γλυφάδας αν και αστική και παραλιακή Μητρόπολη, δεν συμβαίνει το ίδιο από την αρχή της ίδρυσής της. Από το 2002 που υπάρχει ως Μητρόπολη, τα Γραφεία λειτουργούν κανονικά και ο Μητροπολίτης βρίσκεται στο , δέχεται κόσμο και διεκπεραιώνει τις απαραίτητες υποθέσεις.
Χθες Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 μεταξύ άλλων ο Ποιμενάρχης  κ. Παύλος, στο Γραφείο του Μητροπολίτου, δέχτηκε και μια οικογένεια από το Πανόραμα της Βούλας, με τον μικρό τους γιο Νικόλα, οι οποίοι έφεραν ρούχα για την Κοινωνική Υπηρεσία “ΦΩΛΙΑ ΕΛΠΙΔΟΣ” της Μητροπόλεως και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετά λεπτά της ώρας, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, έδωσε πολλές ευλογίες στην οικογένεια και ιδιαίτερα στον μικρό Νικόλαο, μεταξύ αυτών και το “χρυσό” μετάλλιο του Αθλητικού Οργανισμού “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ” της .
Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, η οικογένεια είχε ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη, να συναντήσει τον Υπεύθυνο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αντώνιο Χρήστου, ο οποίος είναι και ο Ιερέας που όταν υπηρετούσε στον Άγιο Νεκτάριο Πανοράματος Βούλας, είχε βαπτίσει τον μικρό Νικόλαο.