1

Την εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου υποδέχτηκε η Μητρόπολη Κηφισίας

Την Ιερά και περίπτυστο Εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Θαυματουργού εκ της Νήσου Ρόδου υποδέχθηκε η Ιερά Μητρόπολή μας, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος προεξήρχε τόσο της υποδοχής της Ιεράς Εικόνος, όσο και του Αρχιερατικού Εσπερινού, συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Νικάνωρα Καραγιάννη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσ. Πρωτ. π. Χρίστο Κυριακόπουλο, τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Κηφισιάς, Πεύκης-Μεταμορφώσεως, Νέας Μάκρης και πλειάδος ιερέων της περιοχής.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κύριλλος κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στο πρόσωπο του Αγίου Φανουρίου και στην αγιότητα και κατόπιν ευλόγησε τις πατροπαράδοτες φανουρόπιτες. Τέλος ακολούθησε αντιφώνηση από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κυρίλλου, Αιδεσ. Πρωτ. π. Μιχαήλ Κρητικού εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου πόλεως Ρόδου.