Θρησκευτικομουσική εκδήλωση από την Ι.Μ. Μεγάρων (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο και ο Αξιότιμος Δήμαρχος Μεγάρων και Νέας Περάμου κ. Γρηγόριος Σταμούλης διοργάνωσαν από κοινού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Μεγάρων, την Τετάρτη το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου 2017, θρησκευτικομουσική εκδήλωση ‘‘Προευπρεπίζοντας τα Χριστούγεννα’’, σε συνεργασία με το ‘‘Βυζάντειο’’ Δημοτικό Ωδείο και το Εκκλησιαστικό Μουσικό Σχολείο της .

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Την ευθύνη δια την άρτια διοργάνωση της εκδηλώσεως είχε το Γραφείο Νεότητος και Κατηχήσεως της Ι.Μ. και ιδιαιτέρως ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Διευθυντής του εν λόγω Γραφείου, Ιεροκήρυξ της Ι.Μ. κ. Χρυσόστομος Κουλουριώτης, καθώς και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως και Προϊστάμενος του Γραφείου Νεότητος, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Αλέξανδρος Κουργιαλής.

Η εκδήλωση κατά κοινήν ομολογία ήταν μια επίκαιρη πνευματική πανδαισία, αφού αποδόθηκαν Χριστουγεννιάτικοι Ύμνοι και Κάλαντα απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Διαβάστε εδώ:  Η Εορτή του Αγίου Νικολάου στη Μητρόπολη Μεγάρων (ΦΩΤΟ)

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχαρίστησε και συνεχάρη άπαντας, διοργανωτάς και συμμετέχοντας και τους ευχήθηκε διά τις ημέρες του επερχομένου αγίου Δωδεκαημέρου, στην συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο αξιότιμος κ. Δήμαρχος και η πνευματική αυτή εκδήλωση έκλεισε με την φήμη που έψαλλε η χορωδία, στον Σεπτό Ποιμενάρχη μας».tilegrafima.gr