Τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα στον Ναό της Μεταμορφώσεως Βόλου

Loading...


Ι.Μ. Δημητριάδος: Τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου, του πολύτιμου αυτού θησαυρού της πίστεώς μας, το οποίο φυλάσσεται στο σκευοφυλάκιο του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της Τοπικής Εκκλησίας ο Ιερός Κλήρος και ο φιλάγιος λαός, με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, την Κυριακή 17/9, στις 7μ.μ., στο προαύλιο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου.

Όπως μας ενημερώνει η Ι.Μ. Δημητριάδος: «Μετά τήν υποδοχή, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ, Ιεράρχου της Σιωνίτιδος Εκκλησίας.

Καθημερινά, από την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα κατά την οποία θα αναχωρήσει το τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου, θα τελείται το πρωί Όρθρος, Θεία Λειτουργία, Παράκληση στον Τίμιο Σταυρό και το απόγευμα ο Εσπερινός και οι Χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Ιλίου: Υποδοχή τεμαχίου Τιμίου Σταυρού

Αναλυτικά το Πρόγραμμα του ιερού Προσκυνήματος δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr

Κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος o Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 4μ.μ. έως τις 9 το βράδυ».